AMA Infineon: Revised Saturday Qualifying

AMA Superbike News

A revised schedule for Saturday qualifying sessions at Infineon Raceway has been posted to the Competition section of AMAProRacing.com.

NOTE: All qualifying sessions have been adjusted and Daytona SportBike has been split into Groups A and B. Direct links to the files follow:

REVISED Infineon Raceway Event Schedule

AMA Pro Daytona SportBike Qualifying Groups

Saturday, May 15th, 2010

> 6:30 a.m. – 10:00 p.m. Garages Open

> 7:20 a.m. – 7:50 a.m. Track Inspection

> 8:00 a.m. – 8:30 a.m. Qualifying 2 30 min SuperSport

> 8:40 a.m. – 9:25 a.m. Qualifying 2 45 min American SuperBike

> 9:35 a.m. – 10:10 a.m. Qualifying 2 35 min Daytona SportBike Group A

> 10:15 a.m. – 10:50 a.m. Qualifying 2 35 min Daytona SportBike Group B

> 11:00 a.m. – 11:30 a.m. Qualifying 1 30 min TTXGP

> 11:30 a.m. – 12:30 p.m. Lunch Break (National Guard two-up rides)

> 12:30 p.m. – 1:15 p.m. Fan Walk – All Classes, Hot Pit Lane / Ceremonies

> 1:30 p.m. SuperSport Race 1 18 Laps – 40 Mi/65 Km

> 2:30 p.m. American SuperBike Race 1 22 Laps – 50 Mi/80 Km

> 3:45 p.m. Daytona SportBike Race 1 22 Laps – 50 Mi/80 Km

> 4:45 p.m. – 5:15 p.m. Qualifying 2 30 min TTXGP

AMA Pro Motorcycle Road Racing