AMA Superbike Schedule | Fontana

Thursday March 25

10:00am – 5:00pm Move-In & Set-Up – Big Rig Transporters Only
12:00pm – 5:00pm Move-In & Set-Up – All Transporters/Service Providers
3:00pm – Pit Lane Assignments

Friday March 26

7:00am – 9:00pm Garages Open
10:00am – 11:00am Track Inspection
11:00am – 12:00pm Lunch Break (National Guard two-up rides)
12:00pm Top Gun post entry closed
12:00pm – 12:50pm Practice 50 min Daytona SportBike
1:00pm – 2:00pm Practice 60 min American SuperBike
2:10pm – 2:50pm Practice 40 min SuperSport
3:00pm – 3:40pm Qualifying 1 40 min Daytona SportBike
3:50pm – 4:40pm Qualifying 1 50 min American SuperBike
4:50pm – 5:20pm Qualifying 1 30 min SuperSport

Saturday March 27

7:00am – 9:00pm Garages Open
7:45am – 8:45am Lefty’s 5K Kid’s Run
9:00am – 9:40am Qualifying 2 40 min Daytona SportBike
9:50am – 10:40am Qualifying 2 50 min American SuperBike
10:50am – 11:20am Qualifying 2 30 min SuperSport
11:20am – 12:30pm Lunch Break (NG two-up rides / Auto Club Fan Laps)
12:30pm American SuperBikes on Grid
12:45pm Fan Walk/Opening Ceremonies – American SuperBike
1:30pm American SuperBike Race 1 21 Laps – 50 Mi/80 Km
2:45pm SuperSport Race 1 17 Laps- 40 Mi/65 Km
4:00pm Opening Ceremonies – Daytona SportBike
4:30pm Daytona SportBike Race 1 21Laps – 50 Mi/80 Km

Sunday March 28

7:00am – 9:00pm Garages Open
8:00am – 8:50am Track Inspection
9:00am – 9:30am Warm-Up 30 min Daytona SportBike
9:40am – 10:10am Warm-Up 30 min American SuperBike
10:20am – 10:50am Warm-Up 30 min SuperSport
10:50am – 12:00pm Lunch Break (NG two-up rides / Auto Club Fan Laps)
11:15am Autograph Session – ASB, DSB Mandatory
12:00pm Daytona SportBikes on Grid
12:15pm Fan Walk/Opening Ceremonies – Daytona SportBike
1:00pm Daytona SportBike Race 2 21 Laps – 50 Mi/80 Km
2:15pm SuperSport Race 2 17 Laps – 40 Mi/65 Km
3:30pm Opening Ceremonies – American SuperBike
4:00pm American SuperBike Race 2 21 Laps – 50 Mi/80 Km

Course Length – 3.80 Km (2.36 Mi)